не ешьте это

КОРИСНО ЗНАТИ!

УВАГА!

 
             Не їжте це!
 

   У лютому 2010 року влада скасувала обов'язкову сертифікацію продуктів харчування під приводом її марності. Нині процес збільшення частки шкідливих продуктів досяг апогею. У статті описані всі продукти, які категорично не можна вживати, вони небезпечні для здоров'я!

 

Глутамат натрію — E-621
Не можна їсти продукти з добавкою Е-326 (глутамат натрію). Берете упаковку товару в магазині і читаєте. Якщо вказаний глутамат натрію, не купуєте її зовсім. Глутамат натрію є підсилювачем смаку. Зараз його додають навіть у найнесподіваніші продукти, щоб «підсадити» на них населення. Будьте уважні!

Цукрозамінники
Всі замінники цукру мають сильний жовчогінний ефект. У людей із захворюваннями жовчовивідних шляхів, замінники цукру можуть загострити перебіг хвороби. А в газованих напоях замінник цукру взагалі мало хто сприймає серйозно і за воду з «нулем калорій» марно розплачується передміхурова залоза.

Ацесульфам — Е950
Він же Sweet One. У 1974 році визнаний медиками США повільно діючою отрутою і речовиною, здатною прискорити розвиток злоякісних пухлин.

Аспартам — Е951
Комерційні назви: світлі, сластилін, сукразід, нутрисвіт. У 1985 році виявлена хімічна нестабільність аспартама: при температурі близько 30 градусів цельсія в газованій воді він розкладався на формальдегід (канцероген класу А), метанол і фенілаланін.

Цикламат — Е952 (цюклі)
З 1969 року заборонений в США, Франції, Великобританії та ще ряді країн через підозри на те, що цей підсолоджувач провокує ниркову недостатність. У країнах колишнього СРСР найбільш поширений через низьку ціну.

Ксиліт — Е967
Харчова добавка, що представляє собою солодкий багатоатомний спирт. Ксиліт зустрічається в невеликих кількостях в різних фруктах і рослинах. Після обробки являє собою кристали білого кольору без запаху. Отримують ксиліт з бавовняного лушпиння і кукурудзяних качанів. За деякими даними може викликати рак сечового міхура.

Сорбіт — Е420
У великих дозах (більше 30 грамів за один прийом) викликає розлад шлунка.

Транс-жири
Транс-жири — це специфічний вид ненасичених жирів, що були одержані штучним шляхом. Рідкі рослинні масла в результаті процесу гідрогенізації перетворюються на тверді рослинні жири: маргарини, кулінарні жири. Гідрогенізовані жири мають викривлену молекулярну структуру, нехарактерну для природних сполук. Вбудовуючись в клітини нашого організму, транс-жири порушують клітинний метаболізм. Гідрогенізовані жири перешкоджають повноцінному живленню клітин і сприяють накопиченню токсинів, що є причиною захворювань.

Масло 72,5% не можна їсти ні в якому разі. Це транс-жир — рослинна олія низького сорту, розбита воднем.
Масло менше 82,5% не буває. Якщо не вийде знайти таке масло, то краще їжте рослинне. Краще з'їжте дві ложки натурального вершкового масла, ніж цілу пачку або кілограм транс-жирів.
Вживання продуктів, що містять транс-жири, знижує здатність організму до протистояння стресам, збільшує ризик виникнення депресії.
Продукти харчування, що містять транс-жири: маргарин; м'які масла, мікси вершкових і рослинних масел; рафінована рослинна олія; майонез; кетчуп; продукція фаст-фуду: картопля-фрі і т.д., для приготування чого використовувалися гідрогенізовані жири; кондитерські вироби: торти, тістечка, печиво, крекери і т.д., для виготовлення яких використовувався кулінарний жир; снеки: чіпси, попкорн і т.д., заморожені напівфабрикати.

 

Явні генно-інженерні продукти
Крабові палички (крабова есенція, змішана з соєю). Всупереч назві, крабові палички взагалі не містять м'яса крабів, а з 1993 року виробники були юридично зобов'язані маркувати їх «крабові палички ароматизовані»).

Какао. Арахіс. Імплантується ген петунії. Страшенно отруйна речовина. Навіть комахи арахіс не їдять.

Імпортна картопля. Зелений горошок (консервований).

Кукурудза (консервована).

Кукурудзяні палички і пластівці з цукром.
Якщо купуєте кукурудзяні пластівці, палички, вони повинні бути тільки НЕ солодкі. Тому що цукор не використовують у виробництві. Цукор горить при температурі 140 градусів. Тому використовують цукрозамінники, в даному випадку — цикломат.

Каші і крупи з ароматизаторами і барвниками ідентичними натуральним.
Це хімічні речовини, що мають запах: присмак груші, полуниці, банана і т.д. Нічого натурального тут немає.

Льодяники. Барбарис.
Зараз використовується настільки сильна хімічна есенція, що якщо ви злегка намочену цукерочку залишите на скатертині, вона пропалить скатертину наскрізь, разом із лаком. Знищується навіть пластик. Уявіть, що відбувається із вашим шлунком.

Джеми. Мармелад. Найпотужніші антиокислювачі. Ви ніколи не зможете зберегти вишню в такому первозданному вигляді. Нічого спільного з тим, що було при СРСР, нинішній мармелад не має. Це просто чудеса хімічної промисловості.

 

Смертельно небезпечно!

Продукти швидкого приготування: локшина швидкого приготування, розчинні супчики, картопляні пюре, бульйонні кубики, розчинні соки типу «Юпі» і «Зуко» — все це суцільна хімія, що завдає шкоди організму.

Молочні продукти тривалого терміну зберігання (більше 2 місяців). Все, що зберігається понад 2-х тижнів, вживати не можна. Антисептична упаковка — це упаковка з антибіотиком.

Кавун. Якщо вас пронесло 10 разів, то на 11-й може і не пронести. Кавун удобрюється такими речовинами, що це перший кандидат на отруєння.

Перець (не в сезон) абсолютно генно-модифікований продукт.

Кекси в упаковках

Рулети. Вони не черствіють, не псуються, не сохнуть, з ними взагалі нічого не робиться. Вони місяць можуть лежати. І через місяць вони будуть такими ж.

Цукерки 90% шоколаду — це зовсім не шоколад (барвники-замінники). Шоколадні батончики. Це гігантська кількість калорій в поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Поєднання великої кількості цукру і різних хімічних добавок забезпечує високу калорійність і бажання їсти їх знову і знову.

Заморські чаї, ароматизовані чаї і багато наших.
Пийте натуральний чай, в якому нічого не плаває, додаткового смаку немає. Всі ароматизовані чаї містять то лимонну кислоту, то апельсинову кислоту, то ще якусь там кислоту. Звикання виникає миттєво. Нам необхідно усі кислоти вивести з організму.

Рафінована дезодорована олія.
Це масло не можна використовувати в сирому вигляді в салатах. Масло, вироблене фабриками для виробництва, є свідомо не призначеним у вживання продуктом. Такі масла не несуть ніякої користі травній системі, заглушаючи її роботу, блокуючи жирною субстанцією всі процеси травлення.

Солодкі газовані напої.
Солодкі газовані напої — суміш цукру, хімії та газів, щоб швидше розподілити по організму шкідливі речовини. Кока-кола, наприклад, чудовий засіб від вапняного накипу та іржі. Подумайте гарненько перш ніж відправляти таку рідину у шлунок. До того ж, газовані солодкі напої шкідливі і високою концентрацією цукру — в еквіваленті чотири-п'ять чайних ложок, розбавлених у склянці води. Тому не варто дивуватися, що, тамуючи спрагу такою газованою водою, ви через п'ять хвилин вже знову хочете пити.

Соки в пакетах.
Ні про які натуральні соки в даному випадку мова не йде. Немає натуральних соків у продажу в пакетах. Немає! Не поїть ними дітей! Це чиста хімія.

Полуниця взимку — абсолютно некорисний продукт. Жодного вітаміну там немає.
Це приблизний список продуктів, від яких ми рекомендуємо відмовитися повністю! А робити це чи ні — вирішувати Вам! Але пам'ятайте, що від вашого вибору залежить не лише ваше самопочуття і фізична активність, а й життя! Ваше життя і життя ваших дітей!

Джерело: http://vsenablago.ru/articles/ne-eshte-eto/